قابلمه سرامیک مسموم تان می کند ؟
شايد بتوان گفت که ظروف سراميکي جديد ترين ، پيشرفته ترين و بهترين نوع ظروف آشپزخانه هستند و تا زماني که کاملا سالم و بدون خراشيدگي و ساييدگي باشند ، مي توان بدون هيچ نگراني اي از آن ها استفاده کرد. علاوه بر آن مقاومت اين ظروف و ويژگي هاي انتقال حرارت شان ، آن ها را در گروه يکي از برترين ظروف آشپزخانه قرار مي دهد.
به ظروف سراميکي ، ظروف اکولوژيک يا سبز گفته مي شود. اين روکش نچسب ، دقيقا مثل تفلون است با اين تفاوت که حاوي ترکيبات مضر موجود در تفلون نيست. روکش هاي سراميکي در مقابل فرسايش و خوردگي ، خراشيدگي و ساييدگي تا حدي مقاوم هستند اما وقتي آسيب ديدند ، چون جنس زيرين آن ها آلومينيوم است ، احتمال آلوده و مسموم شدن مواد غذايي پخته شده درون آن ها بالاست و بايد کنار گذاشته شوند. قيمت ظروف سراميکي بالاتر از ساير ظروف پخت است به همين دليل بايد در نگهداري آن ها دقت فراوان داشت تا آسيب نبينند. البته طول عمر روکش سراميکي به نحوه استفاده از ظرف ، ميزان استفاده و نحوه شست و شوي آن هم بستگي دارد (سرويس قابلمه)