خطر ظروف لعابی غیر استاندارد

روکش هاي لعابي معمولا روي ظروفي از جنس سراميک يا چدن کشيده مي شوند. اگر ظروف لعابي در شرايط استاندارد تهيه نشوند، مي توانند حاوي ترکيبات سمي ازجمله سرب، کادميوم، آرسنيک و پيگمنت هاي رنگي شيميايي باشند. استفاده از ظروف لعابي غيراستاندارد براي سلامت مضر است و باعث کندذهني، افسردگي و بعضي مسموميت هاي درازمدت ديگر مي شود. توجه داشته باشيد که هنگام شست وشوي ظروف لعابي نبايد از سيم استفاده کرد و در صورتي که اين ظروف ترک بردارند بايد از استفاده آنها خودداري کرد و حتي براي نگهداري غذا هم از آنها استفاده نکرد. ظروف لعابي زردرنگ که در قديم از آنها استفاده مي شد، بهترين نوع اين ظروف براي پخت و پز و نگهداري غذا هستند (سرويس قابلمه)

خانم هاي خانه دار بهتر مي دانند! نوبت به خريد قابلمه و تابه که مي رسد، فروشنده ها انواع و اقسام ظروف از جنس هاي مختلف را جلوي چشم مان قرار مي دهند و شروع به تعريف از خوبي هاي بي حد و حصرشان مي کنند! اينکه حرف کدام را باور کنيم و کدام ظرف را بخريم تا هم سالم بمانيم و هم غذاهاي مان به بهترين نحو پخته شوند، تصميمي بسيار سخت اما شدني است. تنها کافي است به توصيه متخصصان ما در اين زمينه عمل کرده و ظروف پخت و پز خود را براساس استانداردهايي که با شما در ميان مي گذاريم انتخاب کنيد. دکتر محمدرضا وفا ، دکتر مسعود کيمياگر، متخصصان تغذيه شما را در اين زمينه ر اهنمايي مي کنند .