پخت و پز در ظروف برنجی مفید نیست
به علت جدا شدن مواد به کار رفته در ظروف تفلون و وارد شدن آن به غذا، تفلون ها عمدتا ظروف مناسبي به منظور طبخ غذا نيستند. البته عده اي عنوان مي کنند که چون اين مواد جذب نشده و وارد سيستم گردش خون نمي شوند، ضرر ندارند، بنابراين چنين موضوعي نيازمند کار و مطالعه بيشتر است. همچنين استفاده از ظروف مسي منسوخ است. از طرف ديگر ظروف آلومينيومي و استيل انتخاب مناسبي هستند. تفاوت اينها با يکديگر در نحوه انتقال حرارت شان است. اخيرا عنوان مي شود پخت غذا در ظروف برنجي به ويژه براي کودکان مفيد است در صورتي که اين گونه نيست و ما نمي دانيم چه مقدار آلياژ وارد بدن کودک مي شود. بهتر است مواد مورد نياز بدن را از طريق مواد مغذي و سالم تامين کنيم چون مايل نيستيم ماده اي از طريق ظرف وارد بدن شود. (سرويس قابلمه)