نباید به طور مداوم از ظروف مسی استفاده کرد
ظروف مسي حاوي قلع هستند و استفاده بي رويه از اين ظروف سبب افزايش اين ماده در مواد غذايي و آسيب رساندن به سلامت انسان مي شود، بنابراين نبايد از اين ظروف به طور مداوم استفاده شود. بعضي افراد معتقد هستند استفاده از اين ظرف ها سبب تامين مس مورد نياز بدن مي شود اما اين تفکر اشتباه است زيرا به مقدار مورد نياز بدن، مس در مواد غذايي وجود دارد و نيازي به استفاده از اين ظروف جهت تامين اين ماده در بدن نيست. همچنين ممکن است حين استفاده يا بر اثر شست وشوي ظروف مسي، لايه قلع اين گونه ظروف جدا شود و وارد مواد غذايي شود. اگرچه اين ظروف براي هدايت گرما بسيار مناسب هستند و از زمان قديم براي پخت و پز استفاده مي شدند، اما در صورت تشکيل اکسيد مس يا زنگ مس که ماده اي زردرنگ و داراي ترکيبي بسيار سمي است، استفاده از آنها به سلامت بدن آسيب مي رساند (سرويس قابلمه)
خانم هاي خانه دار بهتر مي دانند! نوبت به خريد قابلمه و تابه که مي رسد، فروشنده ها انواع و اقسام ظروف از جنس هاي مختلف را جلوي چشم مان قرار مي دهند و شروع به تعريف از خوبي هاي بي حد و حصرشان مي کنند! اينکه حرف کدام را باور کنيم و کدام ظرف را بخريم تا هم سالم بمانيم و هم غذاهاي مان به بهترين نحو پخته شوند، تصميمي بسيار سخت اما شدني است. تنها کافي است به توصيه متخصصان ما در اين زمينه عمل کرده و ظروف پخت و پز خود را براساس استانداردهايي که با شما در ميان مي گذاريم انتخاب کنيد. دکتر محمدرضا وفا ، دکتر مسعود کيمياگر، متخصصان تغذيه شما را در اين زمينه ر اهنمايي مي کنند .