سالم ترین ظروف برای طبخ غذا
پيرکس و استيل: شايد بتوان گفت پيرکس سالم ترين ظرف براي تهيه و طبخ خوراک است. اين ظروف ديگر مشکل ورود املاح به غذا را ندارند و مشکلي براي سلامت ايجاد نمي کنند. البته هر غذايي را در ظروف پيرکس نمي توان طبخ کرد. درواقع اين ظروف براي استفاده در وسايل گرمايشي غذا مثل فر و مايکروفر بهترين انتخاب هستند. ظروف استيل نيز مانند پيرکس جزء بهترين انتخاب ها محسوب مي شوند با اين تفاوت که نمي توان آنها را داخل مايکروفر قرار داد (سرويس قابلمه)
خانم هاي خانه دار بهتر مي دانند! نوبت به خريد قابلمه و تابه که مي رسد، فروشنده ها انواع و اقسام ظروف از جنس هاي مختلف را جلوي چشم مان قرار مي دهند و شروع به تعريف از خوبي هاي بي حد و حصرشان مي کنند! اينکه حرف کدام را باور کنيم و کدام ظرف را بخريم تا هم سالم بمانيم و هم غذاهاي مان به بهترين نحو پخته شوند، تصميمي بسيار سخت اما شدني است. تنها کافي است به توصيه متخصصان ما در اين زمينه عمل کرده و ظروف پخت و پز خود را براساس استانداردهايي که با شما در ميان مي گذاريم انتخاب کنيد. دکتر محمدرضا وفا ، دکتر مسعود کيمياگر، متخصصان تغذيه شما را در اين زمينه ر اهنمايي مي کنند .